Amelie je nestátní nezisková organizace, která již od roku 2006 poskytuje odbornou psychosociální pomoc onkologicky nemocným a jejich blízkým. Organizace nabízí komplexní podporu bez ohledu na fázi onemocnění či diagnózu a zaměřuje se na to, aby pacienti i jejich rodiny mohli čelit náročné životní situaci s maximální kvalitou života.

Amelie staví na odbornosti svých pracovníků a jejich metodický přístup je založen na výzkumech, zkušenostech a specifických potřebách jednotlivých regionů. Díky široké síti spolupráce s odborníky, státními institucemi a pacientskými organizacemi zůstává Amelie nezávislým a důvěryhodným partnerem v oblasti podpory onkologicky nemocných.

Staňte se dárci bezplatných služeb pro ty, kdo žijí život s rakovinou

Každý rok je v ČR diagnostikováno přes 80 tisíc lidí s rakovinou. To je více než všech obyvatel Zlína. Rakovina se již nyní týká každé rodiny. Přestože tato nemoc stále život ohrožuje a zkracuje, prodlužuje se délka života s ní. V tuto chvíli žije v ČR zhruba 500 tisíc osob s onkologickým onemocněním. Rakovina je chronické onemocnění.

Podpořte Amelii a pomozte jí pokračovat v této záslužné práci. Přispějte pravidelnou měsíční částkou nebo jednorázovým darem, a pomozte tak zajistit, že ti, kdo čelí onkologickým výzvám, budou mít k dispozici potřebnou pomoc a podporu. Každý příspěvek má význam a přispívá k tomu, aby život s rakovinou byl co nejkvalitnější.

Běžný účet Amelie: 2101198799/2010

Webové stránky Amelie: https://www.amelie-zs.cz/

Logo: Amelie, z.s.